Nyheder

Om Danmarks første iværksætterbootcamp for unge med handicap

Om Danmarks første iværksætterbootcamp for unge med handicap

Billede af Annissa Gaceb

Iværksætterbootcamp 2022 - Præsentation: Anissa Gaceb

Anissa Gaceb er founder af Money Talks, hvor hun rådgiver kvinder i lønforhandlinger og karriereudvikling. Med sin mere end 20-års erfaring i forhandling, salg og IT- giver hun nu sin viden og erfaringer videre til sine kunder. Her har hun blandt andet haft en væsentlig betydning i at øge de årlige lønstigninger med 3.000.000+ kroner og med at realisere store karrieremål.

Iværksætter-bootcamp 2022 - Præsentation: Thomas Stokholm

Thomas Stokholm er oprindeligt uddannet journalist og har udviklet, produceret og solgt mere end 50 TV-dokumentarer, reportager og underholdningsprogrammer. Thomas har vundet adskillige priser for sit arbejde – bl.a. Cavlingprisen.

Foto: Implement

Iværksætterbootcamp 2022 - Præsentation: Kasper Nizam

Kasper Nizam er social innovatør i konsulentvirksomheden Implement Consulting Group, hvor han arbejder med digitale projekter og transformationer i krydsfeltet mellemmenneskelig adfærd og teknologi.

Emil Bülow blev i 2015 uddannet cand.scient.pol fra Syddansk Universitet – University of Southern Denmark og har siden arbejdet som gymnasielærer og i Styrelsen for Arbejdsmarked Og Rekruttering.

Iværksætterbootcamp 2022 - ⁣ Præsentation: Emil Bülow

Emil Bülow blev i 2015 uddannet cand.scient.pol fra Syddansk Universitet - og har siden arbejdet som gymnasielærer og i Styrelsen for Arbejdsmarked Og Rekruttering.

Lars Danscher er senior forretningsudvikler hos Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden.

Iværksætterbootcamp 2022 ⁣- Præsentation: Lars Danscher

Lars Danscher er senior forretningsudvikler hos Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden.

Fra begrænsning til potentiale - Læs Børsens interview med Signe Hartvig Daugaard

Læs Børsens interview med Signe Hartvig Daugaard, indehaver af medievirksomheden Great Minority, der sammen med Dansk Handicap Forbund og handlingslabbet Enactlab til efteråret står i spidsen for Danmarks første iværksætterbootcamp for unge med handicap.

Danmark går glip af milliarder

Der er et milliardpotentiale, hvis flere med handicap kommer i arbejde. Til efteråret løber Danmarks første iværksætter-bootcamp for unge med handicap af stablen. Her vil man netop fokusere på potentialet og den gode idé. Dansk Erhverv bakker op om projektet