Bootcamp Countdown- Mia Wagner!

Mia Wagner er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2003 og har i 2015 også læst Krisehåndtering. Begge uddannelser har gavnet hende i sit arbejde som investor og nu også som iværksætter.

Udover at være en investor i DR1-programmet “Løvens Hule”, så er Mia også en af Danmarks mest prominente og (i vores øjne) dygtigste iværksættere. Efter at hun valgte at fratræde sin stilling som administrerende direktør i Freeway-koncernen har Mia i 2020 sammen med Anne Stampe Olesen startet virksomheden Nordic Female Founders som arbejder for mere diversitet i iværksætteri. Gennem sine mange sæsoner af Løvens hule, har Mia mødt mange forskellige iværksættere og har herfra også fået en masse erfaring med at arbejde med nystartede virksomheder. Iværksætteri skal være for alle, og Nordic Female Founders arbejder for, at det bliver nemmere at blive og være kvindelig iværksætter i Danmark.
Udover det så har hun værdier som åbenhed og engagement, og disse udgør noget af fundamentet i hendes ledelsesstil og rolle som investor i Løvens Hule.

Vi er så heldige at vi får besøg af Mia, som på iværksætterbootcampen, vil dele ud af sine erfaringer og besvare spørgsmål fra vores deltagere. Vi glæder os til at blive meget klogere på iværksætteri!

Bootcampen starter d. 4/10-2021 og er startet af Great Minority i samarbejde med Enactlab og Dansk Handicap Forbund og er Danmarks første iværksætter bootcamp for unge mellem 18-30 år med handicap. Bootcampen vil netop fokusere på at udnytte dette kæmpe potentiale ved at bringe flere unge med handicap tættere på arbejdsmarkedet - for iværksætteri giver netop den fleksibilitet og plads som mange af disse unge har brug for.
Læs mere på: https://www.ivbootcamp.dk/

𝐅𝐨𝐭𝐨: 𝐀𝐧𝐣𝐚 𝐄𝐤𝐬𝐭𝐫ø𝐦.