Bootcamp Countdown - Stefan Olsen!

𝐒𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧 𝐎𝐥𝐬𝐞𝐧 er født med cerebral parese i højre side af kroppen, men det har ikke stoppet ham for at blive iværksætter med sin Børsen gazelle-vindende virksomhed.

Allerede da han var 17 år startede Stefan sin første virksomhed - en webshop. I dag er Stefan CEO og 50% medejer af virksomheden LightsSolutions APS,  som inkluderer webshopsne LEDpaerer.dk og Smart.dk.

Da LightsSolutions begyndte havde medejerne 1400 kroner hver og måtte opretholde et arbejde og et studie ved siden af. Tiden til virksomheden var derfor knap, og lageret tog form af et kollegieværelset og en lille lejlighed. Virksomheden blomstrede og snart fik de et lille kontor i Aarhus C hvorfra de selv cyklede til posthuset med alle pakkerne, der skulle sendes til kunderne. De seneste fem år har været de mest spændende i virksomhedens historie. I 2020 blev de tildelt Børsens Gazelle-prisen, som bliver givet til en virksomhed, som minimum har fordoblet sin omsætning eller sit bruttoresultat gennem de sidste fire regnskabsår. Men det er ikke kun resultaterne på bundlinjen der vokset, for i dag har virksomheden ni ansatte. De har haft 50% vækst hvert år  - og med COVID19-pandemien så er webhandlen kun blevet større. Sidst men ikke mindst så har virksomheden også fået et advisory board (En gruppe af mennesker som kan hjælpe virksomheden til at vækste.) Stefan har på trods af sit handicap fået succes. Han har selv oplevet hvor svært arbejdsmarked kan være for personer med handicap, og hvor mange udfordringer der kan være forbundet med et handicap, men det har også fået ham til at tænke ud af boksen, være løsningsorienteret og ikke tage tingene alt for tungt. Man kan sagtens have et handicap og være iværksætter. Man skal ikke være bange for at springe ud i det, opbygget et netværk, og spørge om hjælp til de ting man ikke selv kan.

Vi er så heldige at få besøg af Stefan til vores iværksætter bootcamp som ville fortælle mere om sin iværksætter rejse og forhåbentlig inspirere vores deltagere til selv at springe ud som iværksættere.

𝘉𝘰𝘰𝘵𝘤𝘢𝘮𝘱𝘦𝘯 𝘦𝘳 𝘴𝘵𝘢𝘳𝘵𝘦𝘵 𝘢𝘧 𝘎𝘳𝘦𝘢𝘵 𝘔𝘪𝘯𝘰𝘳𝘪𝘵𝘺 𝘪 𝘴𝘢𝘮𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘌𝘯𝘢𝘤𝘵𝘭𝘢𝘣 𝘰𝘨 𝘋𝘢𝘯𝘴𝘬 𝘏𝘢𝘯𝘥𝘪𝘤𝘢𝘱 𝘍𝘰𝘳𝘣𝘶𝘯𝘥 𝘰𝘨 𝘦𝘳 𝘋𝘢𝘯𝘮𝘢𝘳𝘬𝘴 𝘧ø𝘳𝘴𝘵𝘦 𝘪𝘷æ𝘳𝘬𝘴æ𝘵𝘵𝘦𝘳 𝘣𝘰𝘰𝘵𝘤𝘢𝘮𝘱 𝘧𝘰𝘳 𝘶𝘯𝘨𝘦 𝘮𝘦𝘭𝘭𝘦𝘮 𝟷𝟾-𝟹𝟶 å𝘳 𝘮𝘦𝘥 𝘩𝘢𝘯𝘥𝘪𝘤𝘢𝘱. 𝘉𝘰𝘰𝘵𝘤𝘢𝘮𝘱𝘦𝘯 𝘷𝘪𝘭 𝘯𝘦𝘵𝘰𝘱 𝘧𝘰𝘬𝘶𝘴𝘦𝘳𝘦 𝘱å 𝘢𝘵 𝘶𝘥𝘯𝘺𝘵𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘵𝘵𝘦 𝘬æ𝘮𝘱𝘦 𝘱𝘰𝘵𝘦𝘯𝘵𝘪𝘢𝘭𝘦 𝘷𝘦𝘥 𝘢𝘵 𝘣𝘳𝘪𝘯𝘨𝘦 𝘧𝘭𝘦𝘳𝘦 𝘶𝘯𝘨𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘩𝘢𝘯𝘥𝘪𝘤𝘢𝘱 𝘵æ𝘵𝘵𝘦𝘳𝘦 𝘱å 𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘴𝘮𝘢𝘳𝘬𝘦𝘥𝘦𝘵 - 𝘧𝘰𝘳 𝘪𝘷æ𝘳𝘬𝘴æ𝘵𝘵𝘦𝘳𝘪 𝘨𝘪𝘷𝘦𝘳 𝘯𝘦𝘵𝘰𝘱 𝘥𝘦𝘯 𝘧𝘭𝘦𝘬𝘴𝘪𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘦𝘵 𝘰𝘨 𝘱𝘭𝘢𝘥𝘴 𝘴𝘰𝘮 𝘮𝘢𝘯𝘨𝘦 𝘢𝘧 𝘥𝘪𝘴𝘴𝘦 𝘶𝘯𝘨𝘦 𝘩𝘢𝘳 𝘣𝘳𝘶𝘨 𝘧𝘰𝘳.

Læs mere på: https://www.ivbootcamp.dk/