Iværksætterbootcamp 2022 - Præsentation: Anissa Gaceb

Anissa Gaceb, Money talks.

Anissa Gaceb er founder af Money Talks, hvor hun rådgiver kvinder i lønforhandlinger og karriereudvikling. Med sin mere end 20-års erfaring i forhandling, salg og IT- giver hun nu sin viden og erfaringer videre til sine kunder. Her har hun blandt andet haft en væsentlig betydning i at øge de årlige lønstigninger med 3.000.000+ kroner og med at realisere store karrieremål.  

Anissa har en bachelorgrad fra Copenhagen Business School, og har efterfølgende læst forskellige kurser inde for coachingområdet, IT og psykologi. Hun har tidligere arbejdet hos virksomheder som IBM, Cisco og TDC. Derudover er hun også ambassadør for E-læringsplatformen Female Invest.  

Anissa holder oplæg for deltagerne om, hvordan man bliver en god forhandler - og hvordan man forhandler gode aftaler på plads for sig selv og sin virksomhed.  

Bootcampen er startet af Great Minority i samarbejde med Nossell & Co og Dansk Handicap Forbund. Det er Danmarks første iværksætterbootcamp for unge mellem 18-30 år med handicap. Bootcampen vil netop fokusere op at udnytte potentialet ved at bringe flere unge med handicap tættere på arbejdsmarkedet.

For iværksætteri giver netop den fleksibilitet og plads som mange af disse unge har brug for.  

Projektet er støttet af: Tuborgfondet, DTU Skylab og Dansk Erhverv.