Iværksætter-bootcamp 2022 - Præsentation: Thomas Stokholm

Thomas Stokholm

Thomas Stokholm er oprindeligt uddannet journalist og har udviklet, produceret og solgt mere end 50 TV-dokumentarer, reportager og underholdningsprogrammer. Thomas har vundet adskillige priser for sit arbejde – bl.a. Cavlingprisen.  

Siden 2005 har han bevæget sig i området mellem kommercielt og redaktionelt indhold, og er i dag en af Danmarks mest anerkendte creative directors inden for Native og Branded Content, da han besidder både en dyb forståelse for indhold og forretning.  Han har desuden en lang track record i redaktionel ledelse i danske mediehuse. For tiden fokuserer han primært på idé, salg og produktion af podcasts, både som producent og vært. Og så har han pitchet i omegnen af 500 idéer for kunder. På bootcampen vil Thomas dele ud af sin store viden og erfaring omkring dét at pitche sin idé.

Bootcampen er startet af Great Minority i samarbejde med Nossell & Co og Dansk Handicap Forbund. Det er Danmarks første iværksætterbootcamp for unge mellem 18-30 år med handicap. Bootcampen vil netop fokusere op at udnytte potentialet ved at bringe flere unge med handicap tættere på arbejdsmarkedet.

For iværksætteri giver netop den fleksibilitet og plads som mange af disse unge har brug for.  

Projektet er støttet af: Tuborgfondet, DTU Skylab og Dansk Erhverv