Om Danmarks første iværksætterbootcamp for unge med handicap

Fra den 4. april kan unge med handicap, der har en iværksætter i maven, tilmelde sig Danmarks første bootcamp for iværksætteri og handicap. Bootcampen løber af stablen for andet år i træk - og fortsætter de efterfølgende ti uger. 


På det skræddersyede forløb kan deltagerne stifte bekendtskab med alt fra produktudvikling, støttemuligheder, økonomi, branding til netværksdannelse.


Oplægsholderne er mange – og tæller bl.a. Kasper Nizam, Konsulent i Implement Consulting Group, Annissa Gaceb, Founder af Money Talks , Thomas Stokholm, founder og CEO hos Evil Pony - og mange flere!


TILMELDINGEN ER LUKKET

Om partnerne:

Dansk Handicap Forbund er en handicappolitisk interesseorganisation.

Forbundet er medlemsstyret med ca. 350 tillidsvalgte fra lokalafdelinger og specialkredse. Siden 1925 har DHF kæmpet for at forbedre vilkårene for mennesker med bevægelseshandicap. Som et slagkraftigt, forhandlingsorienteret og resultatsøgende forbund har DHF gennem ni årtier haft politisk indflydelse og medvirket til adskillelige større og mindre forbedringer for mennesker med handicap.


Great Minority er en medievirksomhed, der arbejder for en bedre og bredere repræsentation af personer med handicap i mediebilledet. Great Minority var medskaber til Potentiale Portalen, som blev iværksat i samarbejde med Dansk Handicap Forbund i 2019.


Nossell & Co. er ansvarlig for oplysningskampagnen og kommunikation omkring projektet. Nossell & Co. er et konsulenthus, der arbejder inden for forskellige felter og spørgsmål på handicapområdet med fokus på kommunikation, projektledelse, rådgivning og netværksdannelse.


Tuborgfondet støtter unges muligheder for sammen at udleve deres drømme, så unge kan skabe en håbefuld og bæredygtig fremtid til gavn for samfundet og dansk erhvervsliv. 


Kontaktinformationer:

Signe Hartvig Daugaard, projektleder, Great Minority, M: 29896181 (send en sms)

mail@greatminority.dk


Katrine Ibsen Larsen, projektejer, Dansk Handicap Forbund, M: 28341220 

katrine@danskhandicapforbund.dk


Jacob Nossell, kommunikationsansvarlig, Nossell & Co, M:26785887

jacob@nossellogco.dk 

 
Tuborgfondet: Kommunikationsansvarlig Anni Riedel-Lyngskær, M: 20738076 - al@tuborgfondet.dk  

Danmarks første bootcamp for unge iværksættere består af et 10-ugers skræddersyet kursusforløb, hvor unge med handicap mellem 18-30 år, kan prøve kræfter med iværksætteri. Målet med kurset er, at de unge kan blive afklaret med, om iværksætteri kunne blive en levevej for dem. På det skiftevis fysiske og digitale kursus, kan man fx møde Kasper Nizam, konsulent i Implement Consulting Group, Annissa Gaceb, founder af Money Talks , Thomas Stokholm, kreativ chef hos Heartbeats - og mange flere Bootcampen afholdes blandt andet i Symbion og på DTU Skylab.

Der er et deltager-gebyr på 500 kr. til materialer og undervisningsportal m.v. for bootcampen.


Om Cochlear Implant (CI) og Cerebral parese (CP)

Et cochlear-implantat er et avanceret høreapparat, som svært hørehæmmede og døve kan få gavn af. Cerebral parese er et handicap forårsaget af en hjerneskade sket i fosterlivet eller den tidlige barndom.