Iværksætterbootcamp 2022 - Præsentation: Kasper Nizam

Kasper Nizam, social innovatør

Kasper Nizam er social innovatør i konsulentvirksomheden Implement Consulting Group, hvor han arbejder med digitale projekter og transformationer i krydsfeltet mellemmenneskelig adfærd og teknologi. Kasper har tidligere været direktør i startup-virksomheden Social Digital, som har udviklet digitale løsninger til gavn for udsattegrupper gennem fem år. Kasper og Social Digital er nu en del af Implement. Kasper arbejder for både offentlig sektor, kommercielle virksomheder og startups, fonde og foreninger.  

Kasper har en baggrund fra Roskilde Universitet med en kandidat i socialvidenskab, samt en række videreuddannelse inden for både innovation, designledelse, agil projekt-og programledelse.

På dette års iværksætterbootcamp for unge med handicap - kommer Kasper for at holde en workshop, hvor han vil dele ud af sine erfaringer og viden som projektleder og leder for startups, hvilket vi ser enormt meget frem til.

Bootcampen er startet af Great Minority i samarbejde med Nossell & Co og Dansk HandicapForbund. Det er Danmarks første iværksætterbootcamp for unge mellem 18-30 år med handicap. Bootcampen vil netop fokusere op at udnytte potentialet ved at bringe flere unge med handicap tættere på arbejdsmarkedet.

For iværksætterigiver netop den fleksibilitet og plads som mange af disse unge har brug for.

Projektet er støttet af: Tuborgfondet, DTU Skylab og Dansk Erhverv.